Radila sam to u dobroj namjeri da pomognem djeci koja su naša budućnost i djelatnicima škole. Bolje je spriječiti nego liječiti, jer liječenje je, dobro to svi znamo, skupo.

Nisam ja nikakva vještica. Žena sam koja vodi brigu o svemu, uvijek sam jedan korak ispred svih i duha vremena u kojem živimo. Biogeneratore Atlanta dala sam postaviti jer sam djelatnike škole i učenike željela zaštititi od patogenog zračenja. Ljudi malo o tome znaju. U školi je bilo zaista mnogo oboljelih od karcinoma, dvoje djelatnika je i umrlo, a i ja osobno osjetljiva sam zdravlja – kazala je danas Zvezdana Treska, ravnateljica OŠ Petra Zrinskog u Šenkovcu, gdje je u kabinetima, učionicama i uredima razmješteno 12 biogeneratora Atlanta, koje prodaje tvrtka D & B iz Bjelovara.

Škola je, kazala je danas na hitno sazvanoj konferenciji za novinare, sagrađena na jako lošem terenu. Zabilježen je veći broj oboljelih, pa je pozvala radiestezista i inovatora Darka Maltara koji je izmjerio štetna zračenja. Utvrdio je da ona postoje pa je odmah predložio i rješenje – postavljanje biogeneratora čija se cijena kreće od petsto do tisuću eura, ovisno o radijusu djelovanja. Škola je, potvrdila je ravnateljica, sve to platila oko 69.000 kuna.

– Radila sam to u dobroj namjeri da pomognem djeci koja su naša budućnost i djelatnicima škole. Bolje je spriječiti nego liječiti, jer liječenje je, dobro to svi znamo, skupo. Nisam to radila zbog zaštite od uroka i sličnog nego zbog zaštite zdravlja – pravdala se ravnateljica Treska, koja smatra da je riječ o orkestriranom napadu na nju, iza kojeg stoje profestor povijesti Miljenko Hajdarović, koji je i javno izrazio sumnju u nenamjensko trošenje novca za kupnju biogeneratora, nastavnik glazbene kulture Vladimir Novak, koji je ujedno i načelnik općine, te donačelnik Saša Horvat.

– Svi oni pripadaju istoj stranci (HNS-u, op.a.) i žele me smijeniti. Nada mnom provode politički linč – tvrdi Z. Treska. Na pitanje je li prije kupnje biogeneratora provjerila je li njihova učinkovitost znanstveno dokazana, kazala je da nema potrebe jer Maltar ima certifikat koji mu je dodijelio HUPED, Hrvatsko udruženje za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu iz Zagreba.

Sam autor biogeneratora Darko Maltar na internetskim stranicama tvrtke D & B opisuje da je Atlanta specijalno dizajniran reekvilibrator koji potpuno i trajno, u dometu djelovanja, neutralizira sva biološki štetna geofizička i svemirska geomagnetska ionizirajuća zračenja, a u kombinaciji s tzv. pulzatorima učinkovito djeluje protiv svih oblika energija kao što su negativna energija čovjeka, zle misli, magija i uroci. Reekvilibrator se mora postaviti na najpatogenija mjesta, nema ograničen rok trajanja i ne zahtijeva održavanje. Tek tu i tamo s njega treba obrisati prašinu.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/ravnateljica-treska-htjela-sam-zastiti-djecu-i-nastavnike-od-bolesti-71404