U posjet Čakovcu danas je došao bjelovarski odvjetnik Vladimir Gredelj, dobro poznat kao svojedobni opunomoćenik bivše ravnateljice OŠ “Petar Zrinski” Šenkovec Zvezdane Treske.

“Ugodno” druženje od nekih sat vremena obilovalo je zanimljivim informacijama. Osim što je svim medijima nadijelio “komplimente” kako su mediji sustavno u proteklih nekoliko mjeseci blatili Tresku osobno i njenu poziciju ravnateljice rečene su i slijedeće zanimljivosti (o kojima ćemo detaljnije pisati u idućem broju Međimurskih novina):

Tako je Gredelj, iako nije želio razgovarati o Atlantama ipak je spomenuo kako ih i sam posjeduje: ““ Ja sam nakon što sam čuo za ovaj slučaj sebi stavi Atlante u ured i kuću. Ja strašno vjerujem u to, čak i imam nekakav efekt od toga jer imam problema sa zglobovima na rukama i nakon mjesec dana mi je već sve bolje.

Gredelj je spomenuo i kako su Atlante postavljene na Općinskom sudu u Bjelovaru, na Trgovačkom sudu u Bjelovaru, na Ekonomskoj školi u Bjelovaru, Tehničkoj školi u Bjelovaru, u mnogim ordinacijama uglednih stomatologa i liječnika, institucijama i firmama kojih ima toliko “da bi nam se zavrtila pamet”. Očito je Bjelovar jako dobro zaštićen od bilo kakvih zračenja i uroka.

Sve je kriva politika

Odvjetnik je ponovo ponovio i kako sve ima političku pozadinu i to zbog toga što je odbila biti kadrovnik HNS-a i odbila uhljebiti na mjesto pedagoga u OŠ Šenkovec člana HNS-a., pa su zbog toga Miljenko Hajdarović, Saša Horvat i Vladimir Novak organizirali hajku na nju.

– Svi akteri su u jednoj stranci previše je to da je to koincidencija, a i župan je iz stranke koja je koalicijski partner. Neću puno riječi trošiti o županu, ali ako me se još jedanput sjeti onda ću iznijeti još neke detaljčiće vezane za njegovo pozadinsko djelovanje u ovom slučaju, o kojima imam dokaze, kazao je Gredelj.

Isprika vrijedna 387.450 kuna

Gredelj je teatralno izjavio i to kako njemu nije stalo do novca, te je kazao kako je voljan odreći se svojih potraživanja, ali uz uvjet. “Ne bi ja uzeo ni jednu lipu koju nisam zaradio i najveća mi je uvreda da se moje ime stavlja u kontekst lako zarađene love. Da vam pokažem da mi nije stalo do novca, pogotovo ne da ga uzme od jedne male školice, pozivam gospodu župana Ivicu Perhoča, Vladimira Novaka, Sašu Horvata i Miljenka Hajdarovića da se ispričaju javno ravnateljici i meni osobno zbog svega što smo morali trpiti u posljednje vrijeme i ja vam javno kažem da se odričem ove nagrade na koju po zakonu imam pravo.

On je kazao i kako očekuje da će se u idućem tjednu poništiti odluka o razrješenju Treske, te da će tražiti će da se obustave raspisani natječaji za ravnatelja i pedagoga. U slučaju da se to ne dogodi najavio je i to da će se Treska zasigurno javiti na oba natječaja.

Izvor: Međimurske novine –http://www.mnovine.biz/index.php?option=com_content&view=article&id=521:odvjetnik-gredelj-i-ja-imam-svoje-dvije-atlante&catid=35:aktualno&Itemid=54