Platforma 112 i Antifašistička liga u suradnji sa udrugom Autonomni centar – ACT pozivaju vas na javnu tribinu GRAĐANSKI SAT U OBRANU DEMOKRACIJE! u ponedjeljak 22.3.2016. u 18 h u prostorijama Doma sindikata, Trg Republike bb, Čakovec.

Tribina će biti prilika za otvoreni razgovor o aktualnoj krizi demokracije u Hrvatskoj i Europi te konkretnim građanskim akcijama za obranu ustavnih vrijednosti mirotvorstva, socijalne pravde, pluralizma, poštivanja ljudskih prava i sloboda te ukupne vladavine prava. Tribine organiziramo širom Hrvatske, kao jedan od prvih koraka u okupljanja svih zabrinutih građana raznolikih svjetonazora i stilova života koje povezuje poštovanje za ustavne vrednote i spremnost na otpor negativnom političkom i civilizacijskom pravcu u kojem je zemlja krenula.

PROGRAM TRIBINE:

18:00 – 18:30h Pozdravi i uvodna izlaganja (Zoran Pusić, Vilim Matula, Miljenko Hajdarović, Goran Štimec)

18:30 – 20:00h Rasprava

Tribinu će moderirati Marina Škrabalo iz GONG-a.

Građanske satove u obranu demokracije organiziramo širom Hrvatske, kao jedan od prvih koraka u okupljanju građana raznolikih svjetonazora i stilova života koje povezuje poštovanje i zabrinutost za ustavne vrednote i spremnost na otpor negativnom političkom i civilizacijskom pravcu u kojem je zemlja krenula. Ukoliko nam želite pomoći u organizaciji ove tribine te nam se pridružiti u daljnjim aktivnostima, molimo javite se na email adresu koordinatora Ivana Blaževića, ivan@gong.hr.