Tijekom prošle jeseni počeo sam objavljivati video priloge na novom kanalu nazvanom ClioNaut. Dosad sam objavio 179 video klipova od kojih se većina može iskoristiti u nastavi Povijesti, Sociologije, Politike ili Građanskog odgoja. Radi boljeg predstavljanja sadržaja 23. prosinca 2017. pokrenuta je i prateća ClioNaut web stranica.

Tako se sad sadržaji objavljeni na video kanalu predstavljaju na Facebook stranici i na web stranici. Na taj je način pokriven široki spektar korisnika interneta. Korisnici YouTubea se mogu pretplatiti na kanal i tako pratiti novosti. Korisnici društvene mreže Facebook novosti mogu pratiti na toj mreži. Oni koji nisu pretplatnici niti YouTubea ili Facebooka mogu sadržaje pratiti na web stranici, a kako bi im to bilo jednostavnije postavljena je mogućnost prijave na Newsletter. Newsletter jednom tjedno automatski pretplatnicima šalje e-mail s novostima.

Nadam se da ću tijekom godine koja je tek počela redovito dodavati video sadržaje te komentare i linkove na razne druge alate.